Wij heten je van harte welkom. Dringende vragen of bijstand nodig? Bel 09 335 55 55.

Na meer dan 40 jaren als verzekeringsagent gaat Marleen De Wispelaere met pensioen op 1 juli 2024.

Net als elk seizoen heeft de zomer voor- en nadelen voor je zaak. Zonnige dagen brengen veel volk op de been, maar té veel zon of té veel volk maken het moeilijker en risicovoller werken. In dit artikel reiken we enkele zaken aan om rekening mee te houden.

En toen was het stil. Je zaak liep als een trein, je agenda stond vol … tot je van de ene dag op de andere niet meer verder kon. Wat de oorzaak ook is, je kunt je bedrijf beter voorbereiden op onverwachte onderbrekingen. Dit artikel zet je aan het denken over hoe jij zult reageren in zo’n situatie.

Graag informeren wij jullie dat onze kantoren gesloten zijn op - maandag 1 mei - donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei - maandag 20 mei. Wij blijven telefonisch bereikbaar 24/24u op 09 335 55 55

Misschien doe je het omdat je ouders het deden, misschien heb je zo je eigen redenen. Mogelijk doe je op de eerste zonnige dag van het jaar liever iets heel anders. Feit is: een lenteschoonmaak houden heeft zo z’n voordelen. Lees onze tips voor een efficiënte, veilige ‘grote kuis’.

Op regelmatige basis gaan wij enkele medewerkers in de kijker zetten. We starten met één van onze bestuurders, Wim Van de Velde.