Wij heten je van harte welkom. Dringende vragen of bijstand nodig? Bel 09 335 55 55.
Meet the team - Wim Van de Velde

Op regelmatige basis gaan wij enkele medewerkers in de kijker zetten. We starten met één van onze bestuurders, Wim Van de Velde.

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

Ik ben Wim, papa van Viktor (13) en Juline (11) en ondertussen bijna 17 jaar getrouwd met Stefanie, die zelfstandig HR-consultant is. Samen komen we tot rust in het landelijke Baarle-Drongen. We reizen graag (onze favoriete reis is met het ganse gezin gaan skiën), we hebben een heel gezellig druk sociaal leven maar genieten evengoed met ons 4 van een frietje bij de haard.

Ik kwam 13 jaar geleden als laatste zoon in het familiale kantoor van onze ouders terecht na een carrière van 10 jaar in andere sectoren. Ik werkte na mijn studies eerst 2 jaar als junior accountant in een internationaal accountantskantoor. Daarna was ik bijna 8 jaar aan de slag als finance manager bij een internationale industriële groep. Daar leerde ik samenwerken met verschillende teams in verschillende culturen. Ik haalde heel veel energie uit het opleiden en coachen van de finance teams en het meedenken over de strategieën in de verschillende landen. Ik had altijd al een bijzondere interesse in strategie en cijfers, het optimaliseren van een organisatie en het laten groeien van mensen in een bedrijf. Ik was blij dat ik in 2012 de kans kreeg om deze ervaring mee te brengen naar het verzekeringskantoor.

Ik haal nog steeds het meest energie uit mensen laten groeien in een omgeving waar ze zich comfortabel voelen en met één gemeenschappelijk doel voor ogen houdend: de klant in ons kantoor laten vertrouwen omdat onze mensen het beste van zichzelf geven, elke dag opnieuw.

Wie me een beetje kent weet dat ik heel open-minded, toegankelijk, dynamisch en ambitieus ben. Als ik een doel voor ogen heb, zal ik er alles aan doen om dat doel te halen.

Recent ben ik na een zware rugoperatie verlamd geraakt. Deze periode geeft me de opportuniteit om me te herbronnen, eens grondig aan zelfreflectie te doen en na te denken om samen met het ganse Assecure team nog dichter bij onze klant te staan. Want samen met ons team tussen de klant, de mensen, daar voel ik me het best.

ps: nu moet ik me even focussen op een pittige revalidatie met als doel opnieuw te kunnen stappen (en skiën), en zoals ik al schreef: ik doe er alles aan om ook dat doel te halen.