Maatregelen ten gevolge van het Coronavirus

Dagelijks komen we als dienstverlener met veel mensen in contact. Ook wij voelen ons genoodzaakt om de nodige maatregelen te nemen om het Corona-virus een halt toe te roepen.

Het Coronavirus heeft ons land nu ook ongenadig in de greep. Nadat de regering gisteren (12/03/2020) ongeziene maatregelen afkondigde, proberen we dit op een zo werkbaar mogelijke manier te implementeren in onze kantoren.

- Vanaf maandag 16/03/2020 draaien onze kantoren op een minimale bezetting. Onze kantoren zijn tijdens de openingsuren bemand door 2 medewerkers. We blijven uiteraard ook telefonisch en per email bereikbaar. Onze mensen blijven van thuis uit verder werken.

- We vragen onze mensen om fysieke afspraken zowel op kantoor als bij de klant tot een minimum te herleiden. Uiteraard luisteren we hierbij naar de wensen en de hoogdringendheid van onze klant. Onze dienstverlening blijft gegarandeerd!

- Indien er toch fysieke afspraken gepland zijn, vragen we om lichamelijke contacten te vermijden.

- We blijven telefonisch bereikbaar op het nummer 09/335.55.55, ook na de kantooruren. Gezien de minimale bezetting kan het gebeuren dat de oproep niet onmiddellijk wordt beantwoord. We vragen onze collega's die permanentie voeren om zoveel mogelijk de oproepen te noteren en de contactpersoon van het kantoor te laten terugbellen.

- Ons emailadres info@vandeveldeverzekeringen.be (of het eigen emailadres van onze medewerkers dat je terugvindt op de pagina "team") wordt continu beheerd. We proberen zo snel mogelijk jullie vragen te beantwoorden.

We benadrukken dat dit geen paniekreactie is maar een sensibilisering. We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van onze mensen en onze klanten. Het belangrijkste is continuïteit en stabiliteit, en die kunnen we enkele garanderen met gezonde mensen.

We blijven de situatie op de voet volgen en passen de maatregelen aan indien nodig.

Bedankt voor uw begrip.

Wim Van de Velde