We dragen graag zorg voor uw en onze gezondheid. Daarom ontvangen we u enkel na afspraak om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.
Ken jij onze reisverzekering al?

Ga je graag op reis, een weekendje weg, een wintersportvakantie? Heerlijk ontspannen, zo zou het toch moeten zijn. Helaas lopen niet alle reizen zoals gepland. Krijg je ondanks uw perfecte voorbereiding en de nodige voorzichtigheid toch met een onvoorziene noodsituatie te maken?

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

Met de KBC-Polis voor uw reizen kan je zorgeloos genieten van een welverdiende vakantie, hoe vaak en waarheen je ook gaat. Wordt jouw bagage gestolen of wordt je opgenomen in het ziekenhuis? Moet je jouw reis annuleren door het overlijden van een familielid? Met een goede reispolis hoef je zich geen zorgen te maken, één telefoontje volstaat, wij helpen je graag en nemen zoveel mogelijk van jouw zorgen over.

De KBC-Polis voor uw reizen bestaat uit verschillende verzekeringen, die je ook afzonderlijk kunt sluiten naargelang van jouw behoefte:

  • Verzekering bijstand personen
  • Annuleringsverzekering
  • Bagageverzekering
  • Verzekering reisongevallen met extra bescherming
  • Verzekering reisgeschillen

Om je te helpen bij het samenstellen van uw reispolis even wat verduidelijking:

Verzekering bijstand personen

Deze verzekering dekt hoofdzakelijk gezondheidsperikelen op reis: ziekte, ongeval en alle ongemakken die daarmee gepaard gaan, zoals hospitalisatie, repatriëring, gedwongen verlengd verblijf, overbrenging van familieleden, dringende hulp, enz. Je hoeft zich dan geen zorgen te maken, wij staan je graag bij met raad en daad.

Annuleringsverzekering

Een vakantie die in het water valt. Niet alleen spijtig voor de gemiste vakantie, maar ook voor de kosten waarvoor je meestal zelf moet opdraaien. Denk maar aan de reissom die je geheel of gedeeltelijk verschuldigd blijft of de vergoeding die je moet betalen om de huur van het vakantieverblijf te annuleren.

Dankzij de annuleringsverzekering moet je niet zelf de kosten betalen wanneer je jouw reis onvoorzien moet schrappen of wanneer je vervroegd naar huis moet door ziekte, herexamens, ontslag …

Bagageverzekering

Je vertrekt op reis, maar tijdens de reis wordt jouw bagage gestolen, vernield of beschadigd door een onverwachte gebeurtenis. Jouw bagage raakt verloren bij de vervoersmaatschappij of wordt beschadigd afgeleverd op de bestemming. Weg is je vakantieplezier. Met de bagageverzekering ben je verzekerd tegen diefstal, beschadiging van jouw bagage of verlies door de vervoersmaatschappij.

Verzekering reisongevallen met extra bescherming

Stel je hebt een ongeval tijdens jouw reis. De verzekering reisongevallen met extra bescherming voorziet in een vergoeding in geval van blijvende letsels en overlijden. Let wel: extreme activiteiten zoals basejumpen of heli-skiën zijn niet verzekerd.

Verzekering reisgeschillen

Op reis kan je ongewild in een aantal situaties verzeild geraken waarvoor je juridische hulp en bijstand nodig hebt, zoals geschillen met reisorganisatoren, problemen met politie of overheid in het buitenland … Met deze verzekering bieden wij je in een aantal gevallen die hulp en bijstand.

VIP-formule

Tot slot willen we de VIP-formule aanhalen. De KBC-Polis voor uw reizen biedt uitgebreide waarborgen en ruime verzekerde bedragen. Wens je nog hogere bedragen, dan kan je kiezen voor de VIP-formule: je geniet dezelfde waarborgen maar de verzekerde bedragen en vergoedingsgrenzen worden verdubbeld. En dit voor al de verzekeringen die onderschreven worden. De franchise wordt niet verdubbeld.