We dragen graag zorg voor uw en onze gezondheid. Daarom ontvangen we u enkel na afspraak om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.
Corona-maatregelen vanaf maandag 04-05-2020

Dagelijks komen we als dienstverlener met veel mensen in contact. We volgen de richtlijnen van de overheid en gaan geleidelijk aan over naar de heropening van onze kantoren. UPDATE 04/05/2020: DE KANTOREN ZIJN OPEN EN WE WERKEN ZOVEEL MOGELIJK OP AFSPRAAK

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

Sinds 17-03-2020 werken we hoofdzakelijk van thuis uit. Uit zorg en respect voor mekaar nemen wij hierin ook onze verantwoordelijkheid naar jullie en ons team. We gebruiken maximaal de mogelijkheden van telewerk. Vanaf maandag 04-05-2020 zijn onze kantoren open met een beperkte bezetting.

- We werken zoveel mogelijk OP AFSPRAAK. Uiteraard luisteren we hierbij naar de wensen en de hoogdringendheid van onze klant. Onze dienstverlening blijft gegarandeerd!

- Bij fysieke afspraken vragen we om lichamelijke contacten te vermijden. We geven GEEN hand uit voorzorg. De veiligheid van de gezondheid primeert. Gebruik ook de handgel en de mondmaskers die we ter beschikking stellen. We ontvangen jullie achter plexiglas.

- We blijven telefonisch bereikbaar op het nummer 09/335.55.55, ook na de kantooruren. Gezien de minimale bezetting kan het gebeuren dat de oproep niet onmiddellijk wordt beantwoord. We vragen onze collega's die permanentie voeren om zoveel mogelijk de oproepen te noteren en de contactpersoon van het kantoor te laten terugbellen.

- Ons emailadres info@vandeveldeverzekeringen.be (of het eigen emailadres van onze medewerkers dat je terugvindt op de pagina "team") wordt continu beheerd. We proberen zo snel mogelijk jullie vragen te beantwoorden.

- De brievenbus wordt dagelijks geledigd, maak er optimaal gebruik van!

We blijven onze omgeving sensibiliseren en willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van onze mensen en onze klanten. Het belangrijkste is continuïteit en stabiliteit, en die kunnen we enkele garanderen met gezonde mensen.

We blijven de situatie op de voet volgen en passen de maatregelen aan indien nodig.

We wensen jullie een goede gezondheid toe!

Bedankt voor uw begrip.

Van de Velde Verzekeringen