We dragen graag zorg voor uw en onze gezondheid. Daarom ontvangen we u enkel na afspraak om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Samen sterker

ASSECURE is in 2020 ontstaan uit de samensmelting van twee sterke, klantgerichte verzekeringskantoren: Van de Velde Verzekeringen met vestigingen in Assenede en Eeklo, en De Clercq & De Wispelaere met vestigingen in Ertvelde en Evergem. Onze samenwerking maakt het kantoor sterker. Zo kunnen we onze klanten beter helpen: meer mensen maken meer kennis. Dat verandert niets aan onze persoonlijke aanpak, je zult nog steeds met je vertrouwde contactpersoon aan tafel zitten. Dat zorgt voor een band: of het nu goed of slecht gaat, samen met onze klant staan we sterker.

ASSECURE is een gespecialiseerd verzekeringskantoor, actief in het Meetjesland en de Gentse Kanaalzone. Het kantoor is een Verbonden agentschap van KBC Verzekeringen.

Door de nauwe samenwerking met KBC Verzekeringen kan het kantoor een beroep doen op verschillende adviseurs die ter beschikking staan voor uzelf en uw onderneming. We maken een totale risicoanalyse waarna voorstellen worden gedaan over uw schadeverzekeringen, groepsverzekeringen, indekken van financieringen, fiscaalvriendelijke successieplanning, het samenvoegen of overlaten van uw bedrijf,… steeds op maat van uzelf of uw onderneming. Eens alles is uitgewerkt volgt er een blijvende begeleiding.

Om je op deze verschillende domeinen te laten bijstaan, doen we ook beroep op verschillende partners die gespecialiseerd zijn in fiscaal advies, juridische bijstand, financieel advies, HR-advies, strategisch advies,…
Door de intensieve samenwerking met KBC Bank kunnen ook al uw financierings- en belegginsbehoeften ingelost worden.

Samen streven we er naar om zo snel mogelijk een gepast en gefundeerd antwoord op uw vragen te kunnen geven.

Nieuwe naam en logo: ASSECURE

Een nieuwe start betekent ook een nieuwe naam, die niet toevallig gekozen is.

ASSecure = Assurances of verzekeringen, uiteraard de sector waarin we actief zijn

asSECURE = beveiligen of verzekeringen. We staan steeds klaar om je onze beste adviezen en oplossingen te bieden

asseCURE = ontzorgen. Bij een schadegeval staan we 24/24 en 7/7 klaar om je te helpen

Onze missie: Vertrouwd verzekerd

Die woorden zeggen het allemaal: bij ASSECURE komen klanten terecht bij hun vertrouwde partner in verzekeringen. Ons team kent de klanten al jaren en deze laten met een gerust hart hun verzekeringen in onze handen. Ons team kent ook alle noden van de klant. We zijn een vertrouwenspersoon die ondernemers, vrije beroepers, verenigingen en particulieren op hun twee oren laat slapen. Wat er ook gebeurt.

Wij willen het zelf ook: zo zorgeloos mogelijk leven en ondernemen. Dat willen we voor ons gezin, onze kinderen, onze familie, onze vrienden, onze kennissen, onze zaak en voor u. Als we verzekeringen opstellen, kijken we door die bril: iedereen moet zorgeloos aan zijn toekomst kunnen bouwen.

Onze visie en waarden

Persoonlijke service

Onze klant staat centraal. We geloven erin dat bij een sterke vertrouwensrelatie onze service optimaal tot zijn recht komt.

Elke klant heeft specifieke behoeften. We streven ernaar om hierop proactief in te spelen. Wij willen elke klant zo goed mogelijk kennen om samen tot de best mogelijke invulling van zijn behoeften en wensen te komen. Wij zijn er om onze klant bij te staan en alle mogelijke risico’s in te dekken, zowel privé als professioneel. We gaan hierbij verder dan enkel het best mogelijke product te zoeken, maar geven de klant ook het advies hoe hij risico’s kan beperken.

Dienst na verkoop

We zijn er voor u wanneer het even tegen zit, want een ongeluk zit soms in een klein hoekje. We zorgen voor een snelle en correcte afwerking van elk schadegeval, je kan op ons rekenen! We dragen optimale service hoog in het vaandel!

Expertise

Als gespecialiseerd verzekeringskantoor beschikken wij over de nodige expertise én ervaring. We werken als een team en delen kennis met het oog op continue verbetering en ontwikkeling. Onze mensen zijn goed opgeleid en worden constant gemotiveerd om hun kennis in de breedste zin van het woord verder te ontwikkelen.

• Respect en loyaliteit

We geloven dat een wederzijds respect tussen onze mensen onderling, onze partners en onze klanten leidt tot de best mogelijke service. We streven voortdurend naar een aangename, professionele werkomgeving waarbij zowel onze klanten, onze partners als onze mensen zich thuis voelen.

Professionaliteit

Onze mensen zijn professioneel opgeleid en worden gemotiveerd om zich continu bij te scholen. We laten ons ook professioneel omringen door diverse partners die ons steeds op een objectieve manier bijsturen om ons scherp te houden en om mee te waken over onze missie, visie en waarden. Deze professionele ingesteldheid heeft steeds tot doel om onze klant een optimale service te kunnen verlenen.